FACEBOOK

LUCRARI SECTIUNI


BIODETECTIE (3)
BIOENERGIE (18)
CRONOPARAFENOMENE (4)
EFECTUL DE FORMA GEOMETRICA (8)
PSIHOTRONICĂ ȘI PARAPSIHOLOGIE (4)
TEHNICI EXTREM ORIENTALE (4)
TRANSDISCIPLINARITATE (21)


CELE MAI VIZUALIZATE LUCRARI

193 vizite pentru lucrarea "APLICAŢII MILITARE ŞI ÎN SPIONAJ ALE PARAPSIHOLOGIEI" - Mamulaş,Ioan
159 vizite pentru lucrarea "METODA DE INVESTIGARE RADIESTEZICA A SISTEMELOR NEVII " - Hristenco,Dumitru
146 vizite pentru lucrarea "Reflectii asupra unui caz de telepatie" - Barbu,Ene
135 vizite pentru lucrarea "BIOENERGIA SCRISULUI ȘI FOTOGRAFIILOR " - Niculescu,Adrian-Marius
131 vizite pentru lucrarea "RADIESTEZIE EXTRATERESTRĂ" - Hristenco,Dumitru

numar cuvinte/word count: 0
cuvinte ramase/words remaining: 350
Uploadeaza lucrarea (format PDF, nu mai mare de 7MB). ATENTIE! NUMELE LUCRARII NU TREBUIE SA CONTINA DIACRITICE SAU ALTE SEMNE SPECIALE:
   



SECȚIUNI

În această pagină vor fi definite orientativ (nu exhaustiv), secțiunile de lucru, astfel încât să vă puteți încadra lucrarea la secțiunea corespunzătoare.

BIODETECȚIE (biolocație, radiestezie, percepția biogeofizică, dowsing)

Lucrările acestei secțiuni trebuie să conțină informații raționale, structurate după o logică de tip științific, referitoare la observații sau experimente legate de posibilitatea unei structuri biologice de a detecta, direct sau mijlocit de instrumente special construite (aparate de masură, baghete, pendule), anomalii energetice și/sau de structură (biologică sau geologică).

BIOENERGIE

Lucrările ce vor fi acceptate în această secțiune trebuie să conțină un ansamblu de informații structurate după o logică de tip rațional, științific, referitoare la producerea, interacția, absorbția, înregistrarea sau punerea în evidență prin orice mijloace a energiei rezultate din activitatea fiziologică a organismelor vii (piezoelectrică, electrică, electromagnetică, termică, luminoasă, gravitațională, s.a.).

CRONOPARAFENOMENE (astrobiologie, bioritm, meteorosensibilitate, cronobiologie, astrologie)

Cronoparafenomene (din greaca, chrono=timp, para=alaturi,langa) se ocupă cu observarea și studierea efectelor fenomenelor periodice care nu sunt în general direct perceptibile si care se află sub influența acțiunii unor factori externi de origine terestra sau planetară.
Dintre acestea mentionam: astrobiologia, cronobiologia, bioritmurile (endogene, exogen-terestre si cosmice), fenomene legate de ritmuri mai putin evidențiabile sau necunoscute încă, fenomene/aspecte care sugerează conexiuni de tip astrologic. Ca un caz aparte, putem înțelege astrologia ca observarea efectelor produse de o asa numita "homeopatie planetară".
Termenul "homeopatie planetară" poate fi argumentat astfel:
Asa cum în homeopatie, diluții foarte ridicate ale unei substanțe au efecte de tip energetic (generând controversata "memorie a apei"), în mod similar câmpul magnetic al unor planete situate la "ultra-distanțe" ar putea influența fiziologia biologicului.
În această secțiune lucrările trebuie să prezinte în mod rațional, științific, cercetări, modele, observații referitoare la modul în care variațiile periodice sau neperiodice ale mediului proximal, declanseaza procese sau fenomene care pot influența reactivitatea substratului biologic și/sau nebiologic.
De asemenea pot fi prezentate aplicații care să permită modificarea ciclică a parametrilor substratului biologic sau nebiologic.

EFECTUL DE FORMĂ GEOMETRICĂ

Lucrările acestei secțiuni trebuie să conțină informații raționale, prelucrate după o logică de tip științific, referitoare la importanța structurării geometrice a elementelor de tip biologic și/sau nebiologic în vederea asigurării unui echilibru necesar unei reacții de tip homeostazic față de variațiile mediului înconjurător.

NEUROȘTIINȚE

Dupa Wikipedia "neuroștiințele se ocupă cu structura, funcția, neuroevoluționismul, dezvoltarea, genetică, biochimia, fiziologia, farmacologia, informatica, neuroștiințele computaționale și patologia sistemului nervos. În mod tradițional a fost văzută ca o ramură a biologiei. Cu toate acestea, recentele contribuții precum și interesul arătat de mai multe discipline, cum ar fi psihologia cognitivă, informatică, statistică, fizică și medicină, au dus la o abordare interdisciplinară a domeniului. Neuroștiințele includ acum orice investigare sistematică, științifică, experimentală și teoretică a sistemului central și/sau periferic nervos al oricărui organism biologic. Metodologiile empirice folosite de cercetătorii în domeniu s-au extins enorm, de la analiza biochimică și genetică a dinamicii neuronului și a constituenților moleculari pînă la reprezentări grafice ale creierului pentru diferite activități."(https://ro.wikipedia.org/wiki/Neurostiinte)

Pentru a se putea încadra în aceasta secțiune, lucrările trebuie să conțină un ansamblu de informații, structurate după o logică de tip rațional, științific, referitoare la procese, fenomene, mecanisme, manifestări, legate de neuroștiințe.

PSIHOTRONICĂ ȘI PARAPSIHOLOGIE

Pentru a se putea încadra în aceasta secțiune, lucrările trebuie să conțină un ansamblu de informații, structurate după o logică de tip rațional, științific, referitoare la interacția la distanță dintre organismele biologice și mediul înconjurător, interacție privită atât din punct de vedere energetic cât și din punct de vedere informațional.
În această secțiune vor putea fi încadrate atât lucrări cu conținut preponderent tehnic cât și lucrări conținînd informații sau interpretări care au ca scop descifrarea complexității mecanismelor, care explică "coincidențele" legate de feed-forward-ul asigurat de cazurile de determinări ale efectelor reale din domeniul chiromanției, numerologiei, kabalei, tarotului și altor practici de divinație populară (descântecul, deochiul, vraja, etc.).

TEHNICI EXTREM ORIENTALE

Lucrările ce vor fi acceptate în această secțiune trebuie să conțină un ansamblu de informații structurate după o logică de tip rațional, științific, referitoare la tehnici orientale care au efecte sau facilitează declanșarea unor reacții fiziologice cu efecte neexplicate încă (inedia, progeria si retrogeria,etc.).
În această secțiune vor putea fi încadrate lucrări de yoga, qi-gong, acupunctură, shiatsu, etc.

TRANSDISCIPLINARITATE (MODELE si CONCEPTE)

În această secțiune lucrările trebuie să prezinte in mod rațional, științific, informații care realizează o fuziune a cunostintelor specifice diferitelor discipline, informații care să conducă la descoperirea unor noi direcții de studiu și/sau la conceperea unor noi programe de cercetare. Abordarea transdisciplinară a temelor lucrărilor, trebuie să fie centrată pe “ viața reală”.



ABONARE NEWSLETTER

ATENTIE! Toate campurile sunt obligatoriu de completat.

Nume:
email:
MANUALUL DE BIOENERGIE-intro

Dupa ce confectionati dispozitivul de punere in evidenta a bioenergiei mainilor, faceti cat mai multe experimente in interfata de la http://www.cursuri.pozitron.ro pentru a va da seama de variatile propriei emisii bioenergetice in functie de diferiti parametri externi.
CAUTATI O CALE NOUA DE STIMULARE A CREATIVITATII? INCERCATI SA UTILIZATI SITEUL DOCUMENTARE RAPIDA